TANKBONACTIE MAART 2018

Win een Huawei Y6 smartphone bij Tank4Miles

Een complete smartphone van Huawei, de Y6 Gold, ligt op jou te wachten. Met deze simlockvrije Android smartphone kun je surfen, je social media checken en de nieuwste app’s bekijken. Tank4Miles geeft in de maand maart een toestel weg.

Stijlvolle smartphone
De Huawei Y6 is een smartphone die alles in huis heeft om je aan je smartphone-trekken te laten komen. Handzaam, prima camera, dual simm, een 5 inch scherm, een quad-core processor voor voldoende rekenkracht en 16 GB opslag capaciteit voor muziek, films en foto’s. Dat alles in een trendy behuizing in de kleur goud, daar wordt je gewoon hebberig van. Al met al een stijlvolle smartphone die voor iedereen bruikbaar is en wordt geleverd door de vertrouwde winkel Expert Boskoop.

Winnen?
Wil je de Huawei Y6 Gold winnen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Bewaar deze tankbon en vul het tankbonnummer in op de pagina Tankbonactie en wie weet ben jij de winnaar. Acties en winnaars worden gepubliceerd op Facebook, de winnaar krijgt automatisch een bericht.

Kom voor voordelige kwaliteitsbrandstof en moderne wasboxen naar Tankstation Tank4Miles in het Westpark in Boskoop.

Bekijk hier de ‘Huawei Y6 Product video’ voor meer informatie.

 

Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief